Disclaimer Voorwaarden voor het gebruik van deze website

De informatie op deze website is met zorg samengesteld door Zij van de WEBSITES en heeft uitsluitend tot doel algemene informatie te geven.
Zij van de WEBSITES actualiseert de informatie op deze website zo veel mogelijk. Desondanks is het mogelijk dat bepaalde informatie op de website onvolledig of verouderd is. Ook kunnen er onbedoeld typefouten staan.
Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten of garanties worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Zij van de WEBSITES  is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie.

Alle informatie en in het bijzonder alle op deze website genoemde tarieven zijn onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard. Alle tarieven die op deze website worden genoemd zijn exclusief btw.
Aan de op deze website genoemde tarieven kunnen geen rechten worden ontleend. Tariefafspraken worden altijd gemaakt op basis van een offerte, die jij voorafgaand aan de start van de bouw of de aanpassingen van jouw website krijgt toegezonden. Een opdracht voor het bouwen of aanpassen van jouw website start pas nadat jij de offerte voor akkoord ondertekend hebt geretourneerd. De algemene voorwaarden van Zij van de WEBSITES zijn altijd onderdeel van de offerte en worden altijd tegelijk met de offerte aan jou ter beschikking gesteld, zodat jij tijdig kennis kan nemen van de inhoud van de algemene voorwaarden. Met het accorderen van de offerte ga je ook akkoord met de inhoud van de algemene voorwaarden.

De resultaten van de diensten van Zij van de WEBSITES zullen per website verschillen. In het algemeen geldt dat het succes van een website sterk afhangt van jouw eigen investering in jouw website. Jij bent en blijft verantwoordelijk voor het succes van jouw eigen bedrijf.

Op deze website wordt gebruik gemaakt van externe hyperlinks naar websites van derden. Op deze manier maakt Zij van de WEBSITES jou attent op (nog) meer informatie, kennis en mogelijkheden. Zij van de WEBSITES is echter op geen enkele manier verantwoordelijk of aansprakelijk voor de inhoud van deze websites van externe partijen.

De informatie en teksten op deze website zijn door Zij van de WEBSITES samengesteld.
Zijn de teksten en de informatie inspirerend voor je, dan is dat natuurlijk een compliment voor Zij van de WEBSITES. Echter het kopiëren, verspreiden of op een andere wijze de inhoud van deze website openbaar maken is op geen enkele manier toegestaan. Wil je een tekst of ander onderdeel van de website gebruiken? Neem dan even contact op met Zij van de WEBSITES dan maken we er samen afspraken over.

Zij van de WEBSITES gaat zorgvuldig om met jouw persoonlijke gegevens. Je leest er alles over op de pagina Privacy.

April 2022