Algemene leveringsvoorwaarden

Algemene leveringsvoorwaarden maken altijd deel uit van de offerte.

Een samenwerking begint altijd met een vrijblijvende gratis kennismaking. Dat kan wat mij betreft online. Maak je graag live kennis, dan kunnen we elkaar ook op locatie ontmoeten. In dat geval breng ik mijn (reis-)uren en reiskosten in rekening.

Tijdens ons eerste gesprek kijken we samen wat jouw wensen voor de website zijn en vooral wat het doel van jouw website is. Dat geeft mij een beeld van wat jouw website nodig heeft en hoe alles vorm kan krijgen.
Na deze kennismaking ontvang je een offerte, met daarin een tijdsplanning, een overzicht van het benodigde materiaal, de tarieven en eventueel bijkomende kosten. Met de offerte krijg je vanzelfsprekend de algemene leveringsvoorwaarden meegestuurd.

Nadat de offerte door jou voor akkoord is ondertekend kunnen de werkzaamheden voor jouw website beginnen. Geef je je akkoord op de offerte, dan geef je ook je akkoord op de algemene leveringsvoorwaarden.
Ik begin pas met mijn werkzaamheden voor jouw website wanneer ik alle benodigde materialen van jou heb ontvangen en wanneer de (aan-)betaling is voldaan.

Wil je graag meer weten? Kennismaken? Heb je andere vragen?
Neem dan vooral even contact met mij op.